[ad_1]
هنگ کنگ – چین که در 3.82 پوند خاک ماه قرار دارد، امیدوار است بتواند پاسخی برای پرورش آینده خود باشد.
دانشمندان هستهای چینی نمونههایی را مطالعه میکنند که اواخر سال گذشته در اولین مأموریت بازگشت ماه پس از اتحاد جماهیر شوروی در سال 1976 از Chang’e 5 چین آورده شده بود. یکی از نمونههایی که در زیر میکروسکوپ در موسسه تحقیقات زمینشناسی اورانیوم پکن در مقیاس 50 میلیگرم است – تقریباً اندازه یک عدس – اعتقاد بر این است که حاوی ایزوتوپی به نام هلیوم-3 است.
دانشمندان معتقدند این ایزوتوپ، گونهای از هلیوم اتمی با تعداد نوترونهای متفاوت، این پتانسیل را دارد که روزی انرژی هستهای امنتری را در یک راکتور گرما هستهای فراهم کند، زیرا رادیواکتیو نیست. هلیوم-3 که در زمین کمیاب است، به وفور در ماه یافت می شود.
در حالی که محققان در ایالات متحده و سایر کشورها این ایزوتوپ را مورد مطالعه قرار داده اند، پیگیری مجدد چین بخشی از یک برنامه یک دهه برای تثبیت خود به عنوان یک قدرت فضایی پیشرو است که منعکس کننده نفوذ اقتصادی و استراتژیک فزاینده این کشور بر روی زمین است. پس از اینکه یک دهه پیش از همکاری با آژانس فضایی ایالات متحده کنار گذاشته شد، این کشور به شدت در برنامه خود سرمایه گذاری می کند. چین همچنان در حال پیشرفت در فناوری است، اما به دنبال کسب مزیت از طریق مأموریت های ماه خود است.
رئیس جمهور شی جین پینگ با نمونه هایی که Chang’e 5 از ماه آورده است.
عکس:
وانگ یه / آسوشیتدپرس
جاه طلبی برنامه آرتمیس چین در سازمان ملی هوانوردی و فضایی – طرح تحت رهبری ایالات متحده برای بازگرداندن انسان به ماه در حدود سال 2025 – در جاه طلبی در حال رشد است. از اولین کشوری که در سال 2019 در آن سوی ماه فرود آمد، تا مانور دادن یک مریخ نورد بر روی مریخ و ساخت ایستگاه فضایی خود در سال جاری، حرکات سریع چین مسابقه فضایی جدیدی را با ایالات متحده به راه انداخته است.
در ماه اکتبر، دانشمندان چینی یافته های ماموریت Chang’e 5 را در مجلات Science and Nature منتشر کردند. نمونههای سنگهای آتشفشانی که آنها تجزیه و تحلیل کردند، جوانترین نمونههای قمری هستند که قدمت دو میلیارد سال قبل دارند. کار آنها نشان میدهد که چگونه ترکیب ماه و محتوای آب در طول زمان تغییر میکند و بینشهای جدیدی در مورد تکامل حرارتی و شیمیایی ماه ارائه میکند.
چین در نهایت آینده ای با قدرت بیشتر در فضا را متصور خواهد شد: این کشور موشک های قدرتمندی خواهد داشت که فضاپیماهای خود را حمل می کنند و مردم آن شروع به کاوش در سیارات خواهند کرد. این اهداف در یک کاغذ سفید در سال 2016 بیان شده است که جاه طلبی های فضایی کشور را مشابه سیاست فضایی ملی ایالات متحده ترسیم می کند، و از آن زمان چین به طور پیوسته به نقاط عطف خود دست یافته است.
این فشار در راستای رشد ناسیونالیسم چینی تحت رهبری شی جین پینگ است. آقای شی در مصاحبه ای در ژوئن با فضانوردانی که در اولین ایستگاه فضایی این کشور وقت می گذرانند، گفت: “شما نمایندگان کسانی هستید که آرزو و صعود به صنعت فضایی چین در دوره جدید را دارند.”
پکن همچنین در حال ایجاد اتحادهای جهانی بیشتر در پروژه های فضایی است. در ماه اکتبر، آکادمی علوم چین توافقی را با همتای فرانسوی خود برای مطالعه نمونههای قمری Chang’e 5 اعلام کرد. در ماه مارس، چین از ارتباط با آژانس فضایی روسیه برای توسعه پایگاه مشترک ماه برای دهه آینده خبر داد.
در حالی که آینده ایستگاه فضایی بینالمللی تقریباً 23 ساله پس از سال 2024 نامشخص است، چین میگوید ایستگاه جدید تجهیز شده Tiangong تا سال آینده عملیاتی میشود. WSJ طراحی و فناوری دو ایستگاه فضایی را کشف کرد. عکس: دوربین مدار بسته; ناسا
جیمز هد، استاد زمین شناسی در دانشگاه براون که در چند سال گذشته در دانشگاه های چین سخنرانی کرده است، می گوید: «چین اکنون در حال ساخت جاده ابریشم به فضا است. او گفت که ماموریت های فضایی به زمان، سرمایه گذاری و برنامه ریزی بلندمدت نیاز دارند و پکن در حال سرمایه گذاری استراتژیک است.
اگرچه چین رسماً میزان هزینه خود را برای برنامه فضایی خود اعلام نکرده است، داده های جمع آوری شده توسط نامراتا گوسوامی، یکی از نویسندگان Scramble for the Skies، نشان می دهد که این کشور 8 تا 11 میلیارد دلار تنها برای برنامه فضایی غیرنظامی خود هزینه می کند. هیچ اطلاعاتی در مورد هزینه های نظامی آن در فضا در دسترس نیست.
رئیس ناسا، بیل نلسون، در جلسه استماع کنگره در ماه مه گفت که تصویب بودجه پیشنهادی 24.8 میلیارد دلاری برای سال 2022، موقعیت بهتری را برای ایالات متحده برای رقابت با چین از طریق بازگرداندن افراد به ماه در ابتدا فراهم می کند. آنها در نهایت روی مریخ فرود می آیند.
چین با مشاهده نفوذ شرکت هایی مانند اسپیس ایکس در ایالات متحده، صنعت فضایی خود را در سال 2014 افتتاح کرد و اکنون ده ها شرکت خصوصی دارد.
دیوید بورباخ، استاد امنیت ملی در کالج دریایی ایالات متحده، گفت: این رقابت مانند رقابت شدید جنگ سرد بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی نیست.
آقای بورباخ که در مقام شخصی صحبت کرد، گفت: «فکر نمیکنم هیچ کدام از کشورها معتقد باشند که هر کسی که روی ماه فرود میآید تقریباً به اندازه قدرت کلی اقتصادی و نفوذ دیپلماتیک آنها برای سیاست خارجی آنها مهم است.» آقای بورباخ گفت، با این حال، برنامه فضایی چین حمایت ایالات متحده از برنامه آرتمیس ناسا را که در سال 2017 توسط رئیس جمهور وقت دونالد ترامپ ایجاد شد، تقویت کرده است.
یک موشک حامل Chang’e 5 سال گذشته پرتاب شد.
عکس:
خبرگزاری فرانسه/ گتی ایماژ
سه غول بزرگ – همانطور که فضانوردان چینی شناخته می شوند – شش ماه را در ایستگاه فضایی خود سپری می کنند که قرار است تا پایان سال آینده تکمیل شود. پکن در حال برنامهریزی یک سری ماموریتهای بدون سرنشین، از جمله ارسال روباتها به ماه، در چند سال آینده و همزمان با ساخت پایگاه خود با روسیه است. گروهی از داوطلبان چینی برای آمادهسازی انسانها برای گذراندن ماهها در ماه، به مدت یک سال در یک آزمایشگاه جداگانه در پکن زندگی کردند و غذای خود را پرورش دادند و آب را بازیافت کردند.
خانم گوسوامی گفت: «برنامه قمری چین مهمترین و محوری ترین جزء کل استراتژی فضایی است. “همه این مراحل مهم به کشور کمک می کند تا به تحقق رویای فضایی آقای شی نزدیکتر شود.”
مقامات چینی که وظیفه پروژه های همجوشی را بر عهده دارند می گویند ممکن است ده ها سال طول بکشد تا این تلاش ها محقق شود. مؤسسه هلیوم-3 پکن، با حمایت شرکت ملی هسته ای چین، در مصاحبه ای با رسانه های دولتی در ماه اوت، این تلاش را مورد بحث قرار داد و از اظهار نظر بیشتر خودداری کرد.
این نظریه که ماه ممکن است دارای ذخایر فراوان هلیوم-3 باشد به چندین دهه قبل بازمی گردد. در سال 1986، دانشمندان دانشگاه ویسکانسین تخمین زدند که خاک ماه می تواند حاوی یک میلیون تن ایزوتوپ باشد که به عنوان He3 نیز شناخته می شود.
محصول جانبی گرمای شدید خورشید است که توسط بادهای خورشیدی از طریق منظومه شمسی منتقل می شود. از آنجایی که ماه میدان مغناطیسی زمین را ندارد، اعتقاد بر این است که پوشش اتم بی رنگ بی رنگ در سنگ سنگی ماه – پوشش رسوبات سست که سطح آن را می پوشاند – تعبیه شده است.
ماژول بازگشت Chang’e 5.
عکس:
خبرگزاری فرانسه/ گتی ایماژ
استخراج یک کانتینر از Chang’e 5 در سال گذشته.
عکس:
جین لوانگ / آسوشیتدپرس
تلاشهای مجدد چین برای مطالعه هلیوم-3 در مراحل اولیه است، زیرا هنوز هیچ راهی برای مردم برای نقشهبرداری، استخراج یا پردازش آن وجود ندارد.
جوزف میکالسکی، معاون مدیر آزمایشگاه تحقیقات فضایی دانشگاه هنگ کنگ که در این مطالعه در پکن شرکت ندارد، گفت: «هنوز هیچ عنصری از این عملیات کشف نشده است. “مثل این است که کسی یک چمدان پر از 5 میلیون دلار به شما پیشنهاد کند، اما برای تهیه آن 10 میلیون دلار هزینه خواهد داشت.
آقای میچالسکی گفت، در آینده ممکن است ماشینهایی وجود داشته باشند که لایه بالایی سطح ماه را بمکند و سپس میتوانند برای تامین انرژی مورد نیاز زمین یا تامین انرژی پایگاههای ماه برای ماموریتهای آینده مورد استفاده قرار گیرند. و حتی زمانی که بتوان هلیوم-3 را کنترل کرد، مانع دیگری برای مدت کوتاهی گرمای کافی برای ایجاد پاسخ مناسب تولید میکند.
چین و ایالات متحده در میان دهها کشوری هستند که در یک راکتور آزمایشی گداخت بینالمللی 22 میلیارد دلاری در حال ساخت در فرانسه همکاری میکنند تا امکانپذیری همجوشی را با حفظ پاسخ برای دورههای طولانی نشان دهند. فیوژن از دیرباز جام مقدس در دنیای انرژی بوده است. با وجود چندین دهه تحقیق، هیچکس نتوانسته است بیش از آنچه برای ایجاد یک واکنش همجوشی لازم است، انرژی تولید کند. چین همچنین در رآکتور ابررسانای پیشرفته آزمایشی توکاماک در شهر شرقی هفی پیشرفت کرده است.
لی جینگ، رئیس این موسسه در پکن، در ماه اوت با اشاره به هلیوم به تلویزیون مرکزی چین گفت: “این مطالعه نه تنها برای بهره برداری بالقوه از چنین منابع انرژی هسته ای در ماه در آینده مفید است.” -3 مطالعه همچنین “برای مطالعه علمی خود ماه و ارتباط آن با زمین از اهمیت زیادی برخوردار است.”
راکتور ابررسانای پیشرفته آزمایشی چینی توکاماک.
عکس:
شبکه چینی استرینگر / رویترز
بنویسید ناتاشا خان در [email protected]
حق چاپ © 2021 Dow Jones & Company, Inc. تمامی حقوق محفوظ است. 87990cbe856818d5eddac44c7b1cdeb8
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir