خرید یک قهوه خانه درست لحظه ای هیجان انگیز در زندگی شما است و می دانیم که شما می خواهید آن را به درستی دریافت کنید! به عنوان یک سرمایه گذاری عمده در شیوه زندگی ، ما می دانیم که شما می خواهید تا حد ممکن از دستگاه خود خارج شوید.

بخش مهمی از راه اندازی شما انتخاب چرخ قهوه مناسب است. آنقدر مهم است که توصیه می کنیم صبر کنید تا دستگاه خود را خریداری کنید تا جایی که در بودجه جایی برای چرخ های با کیفیت و همچنین یک دستگاه با کیفیت بالا ندارید. بله ، این مهم است!

قهوه تازه خرد شده تفاوت قابل توجهی در کیفیت استخراج ایجاد می کند ، زیرا به محض اینکه قهوه آغشته شد ، آسیاب شروع به تحت تأثیر فرآیند اکسیداسیون و گند زدایی می کند و باعث کاهش کیفیت و طعم حبوبات می شود و در نتیجه قهوه شما نیز قرار می گیرد. همین مسئله در مورد یکنواختی ذرات قهوه نیز صدق می کند: اگر اندازه ذرات مختلف زیادی برای دم کردن قهوه شما استفاده شود ، قهوه به طور مساوی استخراج نمی شود و به هیچ وجه به اندازه دلخواه خود مزه نمی دهد!

بدون داشتن آسیاب قهوه با کیفیت خوب به عنوان بخشی از تنظیمات خود ، این تجربه می تواند شما را با طعم تلخی در دهان شما بگذارد.

یک کافه در واقع چه کاری انجام می دهد و چگونه آن را تحت تأثیر قرار می دهد

چرخ قهوه برای خرد کردن دانه های قهوه در ذرات یکنواخت کوچک طراحی شده است. منظور ما از ذرات “یکنواخت” ذراتی هستند که تقریباً به همان شکل و اندازه یکسان هستند و تقریباً همان مقدار فضای سطح را برای استخراج در سراسر آسیاب فراهم می کنند – این برای بدست آوردن طعم بهتر از استخراج شما بسیار مهم است.

چرخ های قهوه با استفاده از دو برش برقی کار می کنند: یکی به موتور چرخ وصل می شود و به نوبه خود عمل می کند تا عمل سنگ زنی را انجام دهد ، در حالی که دنده دیگر به یقه تنظیم وصل شده است و در طی فرآیند سنگ زنی ثابت است. برای تنظیم تنظیمات سنگ زنی ، یقه تنظیم را تغییر می دهید که فاصله بین برش ها را تغییر می دهد – برای درشت درشت ، بربرها را از یکدیگر جدا کنید. برای سنگ زنی خوب ، بربرها را به هم نزدیک کنید. این همبرگرها به طور خاص برای تولید ذرات رنده سازگار ثابت طراحی شده اند ، در حالی که یک چرخ تیغه (مانند گیاه و یا چرخ ادویه شما در آن وجود داشته باشد) باعث ایجاد فشار شدید ناسازگار می شود.

به همین دلیل ، ما مشتریان را به شدت از خرید چرخ های تیغه جدا می کنیم. مسئله اصلی این است که آنها دانه های قهوه شما را “آسیاب نمی کنند” ، بلکه هرج و مرج را هر چه در مسیرشان باشد خرد می کنند. مسئله دیگر در مورد چرخ های تیغه این است که آنها اکثراً به طول زمان متکی هستند ، نه به تنظیمات واقعی آسیاب ، و لوبیا را به قطعات خرد می کنید و شما را با مخلوط پودر و تکه هایی ترک می کنید که برای استخراج وحشتناک است. شارژ استاتیک نیز در این نوع چرخ ها مشکلی ایجاد می کند ، اصطکاک ناشی از تیغه ها و حبوبات استاتیک زیادی ایجاد می کند ، این به معنی کثیف بودن است و تمیز کردن چرخ شما را سخت می کند. ما می فهمیم که مردم آسیاب های تیغه را خریداری می کنند زیرا ارزان تر هستند ، اما در نهایت هرچه آسیاب آسیاب با کیفیت بهتری داشته باشید ، آسیاب پایدارتر و قهوه شما بهتر خواهد بود. ناگفته نماند ،

ذرات حاصل از چرخ قهوه ها را خرد کنید

BURRS CONICIC در مقابل BURRS FLAT

دو نوع همبرگر در آسیاب های قهوه وجود دارد – مخروطی و مسطح. بربرهای مخروطی با پشته مخروطی شکل ایجاد می کنند که لوبیا را به درون برش های برش می کشاند و آنها را به صورت ذرات یکنواخت خرد می کند. اینها معمولاً در چرخ های قهوه دستی و برخی از مدلهای خانگی کم مصرف و همچنین مدلهای تجاری بسیار گران قیمت و گران قیمت است. همبرگرهای تخت دارای قسمتهای براق مسطح بوده و برای از بین بردن لوبیا از یک اثر برشی استفاده می کنند و بیشتر در آسیاب های برقی برای منازل و کافه ها بخصوص در میان رده ها وجود دارد.

تئوری های مختلف زیادی در مورد سبک های مختلف تیغه وجود دارد و بهتر است ، اگرچه در واقع هر دو از نظر انعطاف پذیر ، با کیفیت عالی و ایجاد یک سنگ زنی عالی هستند. با این وجود بعید است که در جریان انتخاب یک چرخ چرخ خانگی مجبور باشید این موضوع را مورد توجه قرار دهید ، زیرا دو کار اصلی برای تهیه قهوه خانگی وجود دارد – چرخ دستی و چرخ های برقی خانگی. چرخ دستی های دستی معمولاً از بربرهای مخروطی مخروطی استفاده می کنند ، در حالی که بیشتر چرخ های برقی خانگی از همبرگرهای مسطح استفاده می کنند ، بنابراین بعید است تأثیر خود را بر تصمیم شما در انتخاب چرخ چرخ برای منزل بگذارد.

در نهایت ، هر دو نوع بربرس عالی هستند و نتیجه خارق العاده ای به همراه می آورند ، از نظر طعم کمی و بدون تفاوت ، و فاکتورهای دیگری نیز در انتخاب دستگاه قهوه ساز اسپرسو وجود دارد. فاکتورهای دیگری که باید در نظر بگیرید شامل سبک دوز چرخ قهوه و نحوه تنظیم تنظیم چرخ می باشد.

Conical Burrs vs Flat Burrs در چرخ های قهوه

دانه بندی و قهوه های بدون دوز کافه ها
“دوز گرفتن” به چگونگی رساندن آسیاب سنگ به سبد خرید بعد از ریختن اشاره دارد و این یکی از بزرگترین تأثیرگذار در تصمیم شماست.

چرخ دوز قهوه (یا چرخ دزر) این آسیاب را درون ظرفی گرد قرار می دهد که دارای شش بخش تقسیم شده در قسمت پایین است که برای نگهداری و سپردن تقریباً 7 گرم از چرخ ایجاد شده است (این کار در بعضی از چرخ های قهوه قابل تنظیم است). سپس Barista از دسته یا اهرمی برای توزیع آسیاب قهوه در سبد استفاده می کند. این به عنوان دوز دستی شناخته شده است و داشتن یک مهارت باربیا یک مهارت ارزشمند است. با این حال ، روند بازار داخلی اکنون به طور عمده در چرخ های غیر دوز متمرکز است.

چرخ قهوه بدون دوز (یا آسیاب بدون دوز) می تواند قهوه را از دو طریق دفع کند: رساندن آسیاب به درون یک ظرف داخلی و رساندن آن به داخل سبد از آنجا ، یا اینکه مواد توزیع کننده مستقیماً درون سبد خرد می شوند.

انواع کافه های کافه ای

STEPPED & STEPLESS ADJUSTMENT
حالا بیایید در مورد تنظیم چرخ قهوه خود صحبت کنیم! دو نوع تنظیم مورد استفاده در چرخ های قهوه وجود دارد: پله و پایدار.

تنظیم پله عموماً بیشتر از تنظیم پایدار محبوب است ، بیشتر به دلیل اینکه چرخ های قهوه ساز تنظیم شده دارای طراحی قفل هستند. این بدان معنی است که شما کنترل بیشتری در تنظیمات دارید و آن تنظیمات در جای خود قفل می شوند و در حین کار تغییر نخواهد کرد. دو نوع آسیاب پله ای وجود دارد:

            خود نگه داشتن - به شما امکان می دهد تنظیمات را یک سطح در یک زمان انجام دهید و به عنوان قفل تنظیم در هر سطح ، یک کلیک را خواهید شنید یا احساس می کنید.

            -Lever انتشار - به شما نیاز دارد که یک اهرم رهاسازی را پایین بیاورید و سپس قیف لوبیا را برای تنظیم تنظیم کنید. هنگامی که شما فشار این کار را متوقف کنید ، به جای خود باز می شود و تنظیم را قفل می کند.

چرخ های قهوه ای تنظیم شده پایدار استفاده می شوند زیرا تعداد زیادی تنظیمات برای تنظیم چرخ های شما دارند. این نوع چرخ قهوه معمولاً برای دستگاههای اسپرسو و مکانهای تجاری مناسب تر است ، که می توانند از گزینه های بی شماری آسیاب استفاده کنند و اغلب به تنظیمات دقیقه ای نیاز دارند تا از عوامل بیرونی تأثیرگذار بر آن استفاده کنند. چرخ های قهوه پایدار دارای نقاط از پیش تعیین شده یا نقاط مرجع نیستند و مانند چرخ های پله دار قفل نمی شوند ، قطعاً با حرفه ای ها و مکانهای تجاری در ذهن شما طراحی شده است.

نکته مهم برای سنگ زنی: به یاد داشته باشید که در حالی که تنظیم را ریزتر و درشت تر تنظیم می کنید ، چرخ کار خود را ادامه دهید. این در شرایطی است که هر نوع لوبیای قهوه ولگرد در آسیاب وجود دارد که می تواند گیر کند و یا فشار غیرضروری به چرخ شما وارد کند.

برندهای توصیه شده کافه ، خانه کاربران عاشق خواهند شد
در اینجا در گاراژ قهوه Crema طیف گسترده ای از آسیاب های قهوه داخلی و حرفه ای وجود دارد. در طول سال ها ، ما آزمایش های زیادی کرده ایم و مشخص کردیم که چه روش هایی برای روش ها و محیط های مختلف مفید است.

در زیر چرخ های اصلی را که ترجیح می دهیم با آنها کار کنیم ، خواه برای منزل یا یک محیط تجاری است که همه از طریق فروشگاه آنلاین ما در دسترس است.

کامپک
کامپک با استفاده از جدیدترین پیشرفتهای فناوری در طراحی های خود و استفاده از طراحان مشهور صنعتی ، سال به سال به پیشرفت خود ادامه می دهد! این شرکت راه حل های سنگ زنی خارق العاده ای را ایجاد می کند که مشتریان هم به بازارهای داخلی و هم تجاری علاقه دارند. Compak دارای طیف گسترده ای از چرخ های از استفاده کم حجم ، درست از طریق تولید انبوه ، استفاده از آن آسان است و تنظیم آن ساده است.

مدل های پیشنهادی برای خانه: Compak k3 Push، K3 Elite PB & K3 Touch

چرخ قهوه Compak K3 Push OD چرخ قهوه Compak K3 Elite چرخ قهوه لمسی Compak K3

مازر
MAZZER LUIGI SRL در دهه 1950 به عنوان یک کارگاه ماشین سازی دقیق تأسیس شد و به عنوان تولید کننده پیشرو در صنعت چرخ های قهوه تجاری و چرخ های چرخنده تبدیل شد. ماززر همواره در حال مطالعه و تولید محصولات جدید برای مطابقت با خواسته های بازار است ، در حالی که هنوز هم با همه عناصری که برای اولین بار آن را به یک احساس جهانی تبدیل کرده است ، چرخ های مخصوصی تولید می کنند. Mazzer اغلب مورد درخواست baristas و صاحبان مشاغل است و این شرکت نام خود را به عنوان یک تولید کننده با کیفیت ساخته است.

مدل های پیشنهادی برای خانه: Mazzer Mini Manual & Mazzer Mini Elec A

چرخ دستی قهوه Mazzer Mini آسیاب قهوه Mazzer Mini Electronic A

کوامار

کوامار به عنوان ویژگی های اصلی آنها ، طراحی های زیبا و قدرت و سادگی ایجاد می کند. طراحی های خلاقانه آنها پرفروش ترین موانع را برآورده می کند و این شرکت را به عنوان رهبر جهانی در چرخ های قهوه تبدیل کرده است. این آسیاب ها با ارائه صنعت قهوه با یک راه حل مستحکم ، مطمئن و اقتصادی برای تجهیزات با کیفیت دستگاه های سنگ زنی قهوه ، راهی مرحله مرکزی شده اند.

مدلهای پیشنهادی برای خانه: Quamar Q50 Push & Quamar Q50 Electronic

چرخ قهوه فشار قهوه Quamar Q50 Quamar Q50 Electronic

یورکا

Eureka در دهه 1920 در فلورانس توسط Aurelio Conti تأسیس شد و شرکتی است که در طراحی و ساخت چرخ های قهوه مدرن و ظریف پیشرو است. تمام چرخ های قهوه آنها در فلورانس مونتاژ شده و ترکیب خوبی بین نوآوری صنعتی و دانش صنعت است.

مدل های پیشنهادی برای خانه: Eureka Mignon

چرخ قهوه Eureka Mignon Chrome

ECM

ECM ساخت GmbH بیش از 25 سال پیش توسط ولفگانگ هاوک در آلمان تأسیس شد. این شرکت دستی تولید کننده انواع دستگاههای اسپرسو و چرخ های قهوه در ایتالیا و آلمان است که به منظور تولید اسپرسو بسیار عالی طراحی شده است. کیفیت محصولی که این شرکت تولید می کند ، آن را به یک رهبر در صنعت قهوه تبدیل کرده است.

مدلهای پیشنهادی برای خانه: ECM C-Manuale، S-Automatic 64 & V-Titan 64

چرخ قهوه ECM C-Manuale چرخ قهوه ECM S-Automatic 64 چرخ قهوه ECM V-Titan

چرخ دستی دست COMANDANTE

برای مشتریانی که از روش های جایگزین تولید دم در خانه استفاده می کنند و به میزان کافی که می توانید یک چرخ ماشین الکترونیکی تولید کند ، نیاز ندارند ، بهتر است در یک چرخ دستی دستی باکیفیت مانند Comandante سرمایه گذاری کنید. Comandante یک شرکت آلمانی است که آسیاب های دستی قهوه را به طور خاص برای بازار تخصصی قهوه طراحی می کند. کیفیت مهندسی و کاردستی که به ساخت هر واحد می رود بی نظیر است ، لازم به ذکر نیست که این مجموعه از برف های منحصر به فرد استفاده شده در چرخ های تیغه C40 Nitro Blade – فولاد نیترو سخت شده است که از یک همبرگر شکل منحصر به فرد با شکل منحصر به فرد برای قابلیت های سنگ زنی فوق العاده دقیق استفاده می کند. .

مدلهای پیشنهادی برای منزل: Comandante C40 اورجینال