روش بزرگ کردن سینه شامل مراحل زیر است:
مرحله ۱- بیهوشی
تجویز داروها برای راحتی شما در طول عمل جراحی انجام میشود. گزینههای احتمالی شامل آرامبخش داخل وریدی و بیهوشی عمومی است که پزشک بهترین انتخاب را به شما توصیه میکند.
مرحله ۲- برش
برشها تا حد امکان در نواحی خارج از دید ایجاد میشوند تا زخمهای قابل مشاهده به حداقل برسند. شما و جراح پلاستیک در مورد اینکه کدام گزینههای برش برای نتیجه دلخواه شما مناسبتر است بحث خواهید کرد. گزینههای برش عبارتند از: در امتداد لبه آرئولار (برش اطراف آرئولار)، چین زیر سینه و در زیر بغل (برش زیر بغل). رویکرد برش زیر سینه با میزان عوارض بالاتری همراه است.
تصویر ۱- روشهای مختلف برش سینه
برشها بر اساس نوع کاشت سینه، میزان افزایش مورد نظر، آناتومی خاص بدن و ترجیح بیمار و جراح متفاوت است.
مرحله ۳- قرار دادن و جانمایی ایمپلنت سینه
پس از ایجاد برش، ایمپلنت در یکی از بخشهای زیر قرار داده میشود:
تصویر ۲- جانمایی پروتز سینه
الف- زیر عضله سینه (قرارگیری زیر عضلانی)
ب- مستقیماً پشت بافت سینه، روی ماهیچه سینه (محل قرارگیری زیر پستان/ زیر غده)
نحوه قرار دادن و جانمایی ایمپلنتهای سینه بستگی به نوع ایمپلنت، میزان افزایش حجم مورد نظر، نوع بدن و توصیههای جراح دارد.
مرحله ۴- بستن برشها
برشها با بخیههای لایه ای در بافت سینه، چسب پوست یا نوار جراحی بسته میشوند.
با گذشت زمان خطوط برش محو می شود. کیفیت جای زخم به موارد زیادی از جمله ژنتیک، قرار گرفتن بدن در معرض نیکوتین و عفونت بستگی دارد.
مرحله ۵- بررسی نتایج
نتایج جراحی افزایش سایز سینه بلافاصله قابل مشاهده است. در مورد نتایج مطلوب بزرگ شدن سینه اطلاعات بیشتری بدست آورید.
انواع کاشت سینه
ایمپلنت محلول نمک
ایمپلنتهای نمکی سینه با آب نمک استریل پر میشوند. در صورت نشت پوسته ایمپلنت، ایمپلنت نمکی فرو ریخته و نمک جذب و به طور طبیعی توسط بدن دفع میشود.
ایمپلنتهای نمکی سینهای با شکل مناسب، سفت و همراه با احساس یکنواختی ارائه میدهند و برای زنان ۱۸ سال یا بالاتر از FDA تأیید شده است.
ایمپلنت نمکی ساختاریافته
پروتزهای ساخته شده با آب نمک استریل پر میشوند و دارای ساختار درونی هستند که هدف آن طبیعیتر شدن ایمپلنت است.
پروتز سیلیکونی
ایمپلنتهای سینه سیلیکونی با ژل سیلیکون پر شدهاند. این ژل بیشتر از نمونههای قبلی به بافت طبیعی سینه شبیه است. در صورت نشت از این ایمپلنت، ممکن است ژل در پوسته یا پاکت ایمپلنت باقی بماند. بهرحال ایمپلنت نشتی حاوی ژل سیلیکون فرو نمیریزد.
اگر ایمپلنتهای سیلیکونی را انتخاب میکنید، ممکن است لازم باشد به طور منظم به جراح پلاستیک خود مراجعه کنید تا از عملکرد صحیح ایمپلنتها مطمئن شوید. سونوگرافی یا MRI میتواند وضعیت ایمپلنتهای سینه را ارزیابی کند.
ایمپلنتهای سیلیکونی برای زنان ۲۲ سال یا بالاتر توسط FDA تأیید شده است.
کاشت سینه پاستیل خرسی
پروتزهای مقاوم قرار گرفته در قاب، گاهی به عنوان ایمپلنت سینه پاستیل خرسی شناخته می شوند. چرا که حتی در صورت شکستگی پوسته ایمپلنت شکل خود را حفظ می کنند.
غلظت و فشردگی ژل سیلیکون داخل این ایمپلنتها، بیشتر و استحکام آن از ایمپلنتهای ژل سیلیکون سنتی بالاتر است.
ایمپلنتهای سینه پاستیل خرسی، نما و شکل ظاهری بیشتری در قسمت پایین سینه به نمایش میگذارند و به سمت بالا باریکتر می شوند. اگر این ایمپلنت دچار چرخش شود، ممکن است به ظاهری غیر معمول در سینه منجر شود که برای اصلاح آن، به یک عمل جداگانه نیاز است.
قرار دادن ایمپلنتهای پاستیل خرسی مستلزم برشی طولانیتر روی پوست است.
ایمپلنت گرد
پروتز سینه اشکی نسبت به ایمپلنتهای پایدار، بیشتر به پرکردن ظاهر سینهها تمایل دارند. از آنجا که ایمپلنت های گرد در همه جای سینه بصورت یکنواخت و یک شکل هستند، نگرانی کمتری در مورد چرخش آنها در جای خود وجود دارد.
پروتز صیقلی
پروتز های صیقلی سینه نرمترین نوع در میان ایمپلنتها است. این پروتز ها میتوانند به همراه بسته ایمپلنت در سینه حرکت کنند، که در نتیجه تحرک در سینهها طبیعیتر جلوه میکند.
همچنین ممکن است که ایمپلنتهای صیقلی، موجی ملموس یا قابل مشاهده در زیر پوست داشته باشند.
پروتز بافتدار
پروتز های بافتدار، در بافت سینه شکافی ایجاد می کنند تا به پروتز بچسبند، و این باعث می شود که کمتر در داخل سینه حرکت کرده و صورت حرکت دوباره در موقعیت خود قرار گیرند.
• توجه به این نکته ضروری است که لنفوم سلولهای بزرگ آناپلاستیک مرتبط با ایمپلنت سینه، بیشتر در بیمارانی که از ایمپلنت بافتدار استفاده کردهاند، رخ میدهد. ضروری است که بوسیله مشورت جراح پلاستیک ذی صلاح، از تمامی مزایا و خطرات مربوط به عمل کاشت سینه خود مطلع شوید. درک همه عوامل و خطرات احتمالی، به تصمیمگیری بهتر برای شما و سلامتیتان کمک میکند.
گاهی اوقات تولیدکنندگان ایمپلنت سبکها و انواع جدیدی از ایمپلنت سینه را معرفی میکنند، بنابراین ممکن است طی یک مدت بی خبری از بازار ایمپلنت، گزینههای بیشتری در دسترس باشد.
چه ایمپلنت های نمکی، چه سیلیکونی که انتخاب می کنید، مهمترین مسأله این است که از ایمپلنتهای سینه خود بخوبی مراقبت کرده و برای بررسی وضعیت آن همواره با جراح پلاستیک خود در ارتباط باشید.
به گفته نما نیوز دکتر ناهید نفیسی، دکتر وهاب آسترکی، دکتر شهریار حدادی، دکتر حمیدرضا فتحی، دکتر افسانه ثنایی، دکتر نجف بیگی
پروتز سینه، پروتز دائمی سینه، پروتز سینه اشکی، هزینه پروتز سینه، قیمت پروتز سینه، کاشت پروتز سینه، پروتز منتور، ایمپلنت سینه، هزینه ایمپلنت سینه، پروتز اشکی بهتر است یا گرد
پروتز سينه عوارض
پروتز دائمي سينه
پروتز سایز ۸۵
پروتز سينه قيمت
قیمت پروتز سينه مدل اشکی
پروتز دائمي سينه نی نی سایت
هزینه پروتز سينه در سال ۱۴۰۰
عوارض پروتز سينه در پرواز
هزینه پروتز سينه در سال ۹۹
هزينه عمل پروتز سينه
مدت زمان عمل پروتز سينه
كپسول پروتز سينه