ناهار خوردن در خواب: که در آن شما خواهد شد برای اولین بار ‘پس از’ رستوران دیدار بود و چرا ؟

یک ماه پیش شما ممکن است تا به حال رزرو در یک رستوران برای جشن سالگرد. سپس چند هفته پیش به شما آموخته است که تمام رستوران در مینه سوتا بودند احتمال بسته شدن با توجه به کوروناویروس. در حال حاضر شما ممکن است قادر به دریافت takeout و یا تحویل از آن رستوران و دیگران که هرگز ارائه شده آن را قبل از.

که بسیاری از تغییر و از آن شده است ثابت در مقدار بسیار کوتاه از زمان.

من غذا خوردن مقدار زیادی (مانند بسیاری زیادی) هنگامی که این “جدید در حال حاضر” شروع به غرق در فکر بودم که جایی که من ممکن است خوردن اولین بار نوعی “قبل از” می آید… چون به بچه ها گفت من فکر می کنم آن را به “آمار متفاوت است.”

از آن ساخته شده من به یاد بیاورید صحنه در مبارزه با باشگاه, که در آن Tyler Durden نگه می دارد تا ریموند و تایلر می گوید راوی چقدر بهتر از فردا خواهد بود برای ریموند اکنون که او جان سالم به مرگ نزدیک است. “فردا خواهد بود که زیبا ترین روز ریموند K. Hessel زندگی. صبحانه خود را خواهد شد طعم و مزه بهتر از هر وعده غذایی شما و من تا کنون طعم.”

من فکر کردم اگر من با داشتن این افکار من احتمالا تنها نبود. بنابراین از من خواست همکاران آنچه که در آن آنها در حال رفتن برای غذا خوردن در آن ضرب المثلی “فردا.” با توجه به ناشناخته های بسیاری با آن مواجه هستیم من هم تعجب آنچه که ما بیشتر به وضوح به یاد داشت که در مورد رستوران و از آنها خواست برای ثبت این خاطرات به خاطر آیندگان است.
 

رستوران آلما
– سارا Moeller, رئيس جمهور و مدیر عامل Greenlight Group, LLC و مکرر مرحله در خانه بدوش در شهر نیویورک

Moeller خواهد برای اولین بار به دنبال آلما برای “گرم استقبال انرژی است که هیچ لقب و یا fanciness در مورد آن: این است که به سادگی محل را با مواد غذایی خوشمزه و شخصی خدمات متفکر.” او می خواهم با “سه دوره منو و شراب خوشمزه جیمز Hirdler برداشت کرده است برای به اشتراک گذاشتن با همه ما است.” به Moeller قلب از علما آن است “از مواد غذایی خوشمزه و شخصی خدمات متفکر” برای ساخت یک مکان ایده آل برای میزبان “مهم مکالمات” بود آنها در مورد کسب و کار و یا رویدادهای زندگی و “reunions با نزدیک ترین دوستان زمانی که ما می خواهیم آن را به یک واقعا شب خاص است.”

گاو شاخ
– ناتالیا مندز متخصص snacker گاهی اوقات مواد غذایی نویسنده و جوئل Swenson, نویسنده, شیرجه نوار علاقه مندان به سبک قدیمی هواخواه… همسران که در پاسخ به طور جداگانه اما وارد همان جواب

برای او بخشی مندز می خواهد به عقب در داخل گاو شاخ او را “خانواده سلامتی بار و اولین توقف ما پس از بازگشت به خانه از سفر و یا برای جشن” $1 ساعت خوشحال tacos و یک شیر پیر سبک برای اشتها آور و سپس یک “کامل شام از یک گاو شاخ برگر با پنیر, سیب زمینی سرخ شده و خشک مالیده بال.” در Swenson را “نظر فروتن گاو شاخ بزرگترین محل در مینیاپولیس اگر نه در زمین” و اولین سفارش خود را بستگی به روز هفته. اگر آن را یک شنبه او را برای southern fried chicken صفحه گرامافون و سبک; هر روز دیگر و با او یک فنجان فلفل قرمز سرخ شده برخی از شکم یک گاو شاخ برگر با سیب زمینی سرخ کرده و به سبک قدیمی.

هر دو مندز و Swenson گفت: گاو شاخ “مانند خانه احساس می کند.”

Swenson قدردانی که گاو شاخ همواره قابل اعتماد “مهم نیست که چه می گذرد, آیا شما جشن گرفتند چیزی خسته به دنبال یک محل به حلقه با یک کتاب در یک شنبه شب و یا فقط به دنبال برگر کامل.” او حافظه مورد علاقه در حال پخش است توپ را روی گوه توپ با کدو تنبل کوچک در “خشم علیه آشپزی” یکی از آشپز/صاحب داگ سوسو زدن است گاه به گاه با مضمون شب. مندز می گوید: “آنها همه چیز را در یک محله نوار باید از جمله بسیار درگیر در جامعه خود و این که من احساس می کنم غیر قابل تعویض است.” او می رود به یاد به همان اندازه غیر قابل تعویض زمانی که گاو شاخ انجام شد کارائوکه. او پرسید: پس از آن-غریبه طبخ به انجام دونفری خواندنی با “تفکر او می گویند هیچ. برای من تعجب او موافقت کرد و ما خواند یک تفسیر از “شبهای تابستان” از گریس. آن را بسیار تماشایی بود و ما دوستان پس.”

Colita
– شاون راجرز تحلیلگر کسب و کار و علاقه مندان مواد غذایی

راجرز می گوید: “زمانی که همه چیز به ‘عادی’ من به احتمال زیاد رفتن به سفر Colita اول. من زندگی می کنند بسیار نزدیک و احتمالا جایی که من به بیشتر, بنابراین من می خواهم برای ادامه به حمایت از آنها در هر راهی که من می توانم. من به دنبال به جلو به یک Trevino کوکتل با یک قارچ وحشی Tlayuda و منظور از Churros برای دسر.”

راجرز گرامی Colita مردم “چگونه آنها بسیار پرشور در مورد آنچه انجام می دهند و این چیزی است که نشان می دهد در تمام جنبه های تجربه.” او fondest حافظه شامل “اولین بار من dined وجود دارد همه چیز را که بیرون آمد از نوار یا آشپزخانه تبدیل سر چشم روشن در شور و شوق و انتظار.”

Grand Szechuan
– جین Eatsworld غذا و علاقه مندان به سفر

با وجود داشتن بسیاری از مکان ها در ذهن Eatsworld اولین توقف خواهد بود همانند Szechuan به منظور یک دسته از مواد غذایی راحتی مورد علاقه های شما از جمله Chungking مرغ تند و شیرین ادویه رشته فرنگی گوشت خوک در Szechuan فلفل قرمز آبگوشت به سبک کشور مرغ سرخ شده, مرغ Szechuan لوبیا سبز و دن دن رشته فرنگی. Eatsworld نظر بلومینگتون رستوران “واقعا یک گوهر” برای خدمت “مواد غذایی است که به عنوان معتبر به عنوان شما می توانید در اینجا در منطقه مینیاپولیس است.”

سلام Arepa
– مایک مولن, شهرستان, صفحه, اخبار, ادیتور

سلام Arepa است که آژیر را مولن. او “استفاده می شود برای زندگی مناسب در اطراف وجود دارد, رفت و اغلب و می دانستند که به ضرب و شتم جمعیت.” او را به رفتن برای “چیپس و سالسا (با سه داغترین salsas) arepitas یک کوبا arepa و — اگر آنها را به یک — یک Michelada. و اگر آنها را به یک من دو تا.”

مولن امید مردم به یاد داشته باشید سلام Arepa شده است “داغ مقصد با جمعیت منتظر در داخل و خارج .. یک مفهوم ساده آن ضرب و شتم تا کامیون مواد غذایی هنوز هم پارک شده زیادی که پایه پاسیو یک صدای خیابان شلوغ و دور از ایستگاه های گاز. خلاصه که اگر غذا به اندازه کافی خوب است هیچ چیز دیگری مهم است.”

کیمچی توفو خانه
– سارا Brumble شهرستان صفحات مواد غذایی و نوشیدنی, ویرایشگر چند راکون در یک کت سنگر

Brumble نمی توانید صبر کنید به ناهار خوردن در ورزشگاه ایجاد کرد را کیمچی توفو خانه دوباره به صورت معمول خود را دسته کوچک موسیقی جاز از “گوشت خوک تند و ابریشمی توفو خورش با کوفته (سطح حرارت تند’),” بعد از آن فقط همان زمانی که آن را takeout. “ترک خوردگی است که تخم مرغ را کامل هنوز-دیگ جوش از خوبی چیزی است که اتفاق می افتد تنها در خانه (duh). که مشارکتی عنصر جدایی ناپذیر است و به جای سحر و جادو.”

برای کسانی که هنوز dined در کیمچی توفو خانه Brumble می گوید آن را یک “تعادل منحصر به فرد از فشار و شلوغی و صمیمیت” و “از مردم به مواد غذایی آن را یک معامله بسته… کوچک کارکنان گروگان توسط شوهر و همسر تیم که تنها می تواند به جلو و این انواع سوپ در راه خود را.”

Kyatchi
– جسیکا Armbruster, شهرستان صفحات هنر ویرایشگر

“مانند کاغذ توالت و نخود فرنگی منجمد در زمان coronavirus دسترسی به سوشی محدود است و اغلب سخت برای پیدا کردن می گوید:” Armbruster. این است که چرا wمرغ برای اولین بار در خارج از خانه او قصد دارد به سر محله سوشی امد و شد زیاد Kyatchi برای “ساعت خوش سوشی و فوق العاده روزانه.” Armbruster امید مردم را از روی علاقه به یاد داشته باشید خود را “حماسه ساعت یک مبارک chirashi – بزرگ-کون کاسه های sashimi و سبزیجات بیش از سوشی برنج که در اطراف هزینه $11.50.”

کافه و بار Lurçat
– لیزا Patrin, مواد غذایی, نویسنده, وبلاگ, نویسنده Nesters خالی و پایداری مدافع

در Patrin را در لیست سفر به کافه و بار Lurçat خود را فراموش نشدنی Lurçat برگر (ساخته شده با شراب قرمز و موسیر کره) با خود را طلب-شایسته سیب زمینی سرخ کرده. او گم شده است باور نکردنی, خدمات مواد غذایی و به طور کلی پرنیان از بار و رستوران.

از Lurçat, Patrin می خواهد مردم را به یاد داشته باشید خود را در “شام در پاسیو در فضای باز و صرف گرامی زمان با دوستان در لوستر روشن نوار منطقه با نمایش با شکوه از لرینگ پارک” و چگونه برای نزدیک به 20 سال “آنها شده اند wowing مهمانان با نوآورانه مواد غذایی و نوشیدنی منوها.”

مارتینا
– آنتونی “Dj Phat” Holznagel پزشکی, آزمایشگاهی, تکنسین سوارکار اسب دوانی شدن دیسک و Foodie Inspirator

Holznagel می گوید او قصد رفتن مستقیم به مارتینا. و چه خواهد شد او ، “برگر اگر آن را به صبحانه و یا گوشت گاو زبان Bruschetta و اسپاگتی Fra Diavola اگر آن زمان شام” او می گوید. “من دوست دارم همه چیز در مورد رستوران به عنوان یک کل. هر فرد مجرد در هیات فوق العاده است در هنر و صنعت خود را.”

توضیح داد که چرا Martina دارای یک نقطه در قلب او آسان است برای Holznagel: “این عشق فوری برای همه. من هرگز نمی خواهم برای شکستن تا با آن است. هر بار که من آورده ام کسی جدید تا پایان شب آنها به من گفت که چند بار چقدر آنها آن را دوست داشتم و تعجب زمانی که آنها می توانید بروید و دوباره.”

ممکن است بعد کافه
– لورن Haun, مواد غذایی نویسنده

Haun برای اولین بار می خواهد یک “گرم بادام کروسانت در روز اول ماه مه کافه.” برای آنها کروسانت “ساده هستند تسلی هیچ چیز بیش از حد زرق و برق دار. آنها همیشه درست و بدون توجه به خلق و خوی من.”

زمانی که خواست آنچه را که آنها می خواهم به یاد داشته باشید ؟ “ممکن است بعد کافه صادقانه جامعه کافه من نمی تواند از بین بردن در یک قهوه بدون در حال اجرا به کسی که من می دانم.” آن اندازه بخش آشنا طعم و قیمت آن را “یک محله برجسته و بدون شک غیر قابل تعویض است.”

Ngon ویتنامی اغذیه فروشی و مشروب فروشی
– هانا جونز, شهر صفحه نویسنده

جونز به عنوان Ngon ویتنامی اغذیه فروشی و مشروب فروشی, دلیل بودن “[Ngon] همواره دوست دختر من و من علاقه داشتن به تاریخ شب محل. ما جشن می گیرند و بسیاری از موفقیت های ما وجود دارد – حتی چند سالگرد.” آنها به احتمال زیاد خواهید انتخاب کنید “یک فانتزی کوکتل و یک برنامه من هرگز قبل از سعی و همچنین تحریک کاسه خود را, گیاهی, لذت, pho.”

فراتر از فوق, گیاهی, لذت, pho با آن “عمق از عطر و طعم وجود دارد که شما به طور معمول نمی پیدا کردن با تعداد زیادی از گیاه خواری/وگان گزینه” جونز فکر می کند مردم باید بدانند که Ngon “تا به حال برخی از بهترین مواد غذایی است که من تا کنون طعم و آن را همیشه به حال این, تسکین دهنده, آرام, شمع روشن, فضای, من واقعا دوست داشتم. شما احساس می کنید مثل شما به دور از همه چیز وجود دارد حتی اگر شما در حال درست کردن خط سبز.” آنها از روی علاقه به یاد بیاورید یک شب پس از bantering با خود سرور ارائه شده با “دو شات لیوان کمی ابری مایع است. او به ما گفت این بود که خود را مخلوط ادویه برای سوپ” برای دیدن اگر آنها می تواند حدس می زنم طعم. “این ترشی زبان من فورا مانند یک شات از مشروب. من هرگز احساس من نوشیدن واقعی بوی تا این. ما هر چند مواد تشکیل دهنده حق از دست رفته و حدود یک میلیون نفر دیگر.”

خیال
– امیلی Utne مدیر هنری

خیال خواهد بود Utne اولین ناهار خوری مقصد زیرا “آنها را به بهترین مزه, مواد غذایی گیاهی وگان با یک بازی گاه به گاه پرنیان و دانلود موسیقی.” او سفارش ؟ “مک و پنیر سنبل توفو tacos طرف دودی جوانه بروکسل به دنبال beignets برای دسر!”

خیال در حال حاضر غالب از طریق یک بسته با تبدیل شدن به یک کامیون مواد غذایی که باعث می شود Utne در آنها بر این باورند حتی اگر او نتواند “قرار دادن مواد غذایی خود را در [او] دهان – به خصوص مک و پنیر.”

ویکتور 1959 کافه
– Shelby Lano, طرح, ویرایشگر نوازنده و عبور از حیوانات علاقه مندان

Lano رفت و با جنوب مینیاپولیس اصلی ویکتور 1959 کافه چرا که “این خوشمزه به علاوه من یک مقدار زیادی از علاقه اذکار brunches با دوستان و تولد دیگر احساس خوب زمانی که معاشرت خوب بود.” آنها را برای همیشه به یاد داشته باشید تقسیم انبه پنکیک با دوستان “باور نکردنی کارکنان که نگهداری چنین شلوغ و محبوب محل عملکرد و… که Bistec Criollo عزیزم. من می توانم آن را بخورم هر روز.”

آن به عنوان جای شگفتی نیست اولین وعده غذایی خواهد بود منظور از فاتحان امضای Bistec Criollo و همچنین به عنوان یک طرف از سایه.

جوان جونی
– Matty تاکر, Sous chef در ذن جعبه Izakaya و مواد غذایی نویسنده

تاکر به نظر می رسد به جلو به غذا خوردن با مردم دوباره و او می خواهد به انجام آن را برای اولین بار در جوان جونی. “من نمی توانم صبر کنید برای گرفتن تمام ماهی کبابی,” او می گوید: با توجه به عدم قطع بزرگ entrees در اطراف شهرهای “این چنین ساده و در ظرف بسیار عالی است که تغییرات با در دسترس بودن اما همیشه کبابی بیش چوب و خدمت با naam جیم — تایلندی سس ماهی بسته بندی شده با گیاهان است.” در علاوه بر این به ماهی تاکر و دوستان خود را به اشتراک بگذارید “چند آتش کبابی سبزیجات و البته یک پیتزا زن و شوهر.”

هر چند تاکر نمی توانید تصور کنید که جوان جونی صاحب ان کیم نه هوازدگی طوفان او نمی داند که اگر کسی بدون کمک خارجی واقعا امن است. “تمجید هستند اما من امیدوارم که هر کس به یاد چه گرم است که می گوید:” تاکر. “خدمات مهمان نوازی دکور. آنها در حال انجام بهترین خود را برای شما.”

“گراند کافه”
– JD Hovland نرم افزار مهندس مواد غذایی علاقه مندان و گاه به گاه نویسنده

من می خواهم برای رفتن به مکان های بسیاری از, اما من فکر می کنم من برای اولین بار می خواهم تا پایان در یک پیاده رو جدول در “گراند کافه” برای گرم و سرد و غذاهای دریایی املت با شیر نان و Pinot نوآر آناناس. سابق نشان دهنده چه ماهی mongers می توانید آنها خدمت کرده است با انواع مختلفی از سس به علاوه هر چه فصلی برابر بهترین به تخم مرغ به صورت دوم. من از طرفداران بزرگ از خلاقیت است که جیمی مالون نیکی Klocker و تمام خدمه رسوخ کردن به هر جنبه از “گراند کافه” و خواهر, رستوران, Eastside.

چیزی که من بیشتر می خواهم مردم را به آویزان بر روی این است که “گراند کافه” سحر و جادو – آن animatronic عروسک در پنجره ای, پیر, فیلم, بازی, بر روی دیوار, مواد غذایی بسیار عالی بیرون آمدن از یک آشپزخانه کوچک عمدتا پنهان عظیم الجثه فر و یا به طور مداوم ستارگان خدمات. این تیم در پشت “گراند کافه” (و Eastside) شادابی دو لکه و آنها را به مقصد دوباره.

***

ما امیدوار وعده های غذایی و ما fondnesses اجرا حیطه—pho, sushi, همبرگر گیاهی, صدف کوکتل, شراب گازدار و ارزان آبجو. در حالی که چند نفر ذکر شده در امضا غذاهای بیشتر کسانی است که می تواند دستور داده شود در حداقل نیم دوجین منوها در اطراف شهر.

اما برای همه را دوباره و دوباره آن را پایین آمد به مردم است. افرادی که با توجه به این آماررا تا نزدیک به 1 13 کار Minnesotans. از دست دادن این مکان ها برای غذا خوردن نیست فقط در مورد رستوران ها’ مواد غذایی یا محیط. در نهایت آن را در مورد افرادی که با آنها اتفاق می افتد. ما می خواهم آنها را از دست ندهید اگر ما نمی توانیم به آنها مراجعه دوباره.

tinyurlis.gdv.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>