چگونه Marc Heu مصرانه خواست St. Paul برتر, فرانسوی, شیرینی مقصد

آشپز مارک Heu در فرانسه متولد شد به همونگ پدر و مادر که فرار مادری خود لائوس به عنوان پناهندگان پس از جنگ ویتنام. در سن سه Heu خانواده نقل مکان کرد به گویان فرانسه جایی که آنها ساخته شده است یک مزرعه به رشد تولید و فروش. اما از 10 سال زندگی در فرانسه تدریس Heu پدر و مادر است که مناسب جشن به نام شیرینی.

“[آنها] نمی توان برای رفتن به یک فروشگاه شیرینی به طوری که آنها فقط می توانید مواد اولیه: شیر و تخم مرغ و آرد می گوید:” Heu. “این خواهد بود من خواهر و برادر بزرگتر پخت… من کمک شد و من آن را دوست داشتم!”

در اوایل بزرگسالی Heu دنبال یک مدرک پزشکی در لیموژ, فرانسه. در حالی که بازدید از خانواده در مینه سوتا در سال 2012 Heu ملاقات زن او می خواهم ازدواج و تصمیم به ماندن در اینجا. هنگامی که خود را اعتبار نمی انتقال به سیستم آمریکایی, او شروع به بیش از GED عمل می کنند و درخواست خود را به کالج. اما او نمی تواند از طریق آن دوباره.

Heu به خاطر او دروغ گفتن در بستر شب قبل از یکی دیگر از اولین روز مدرسه, زمانی که همسر خود گفت: “آن را انجام نمی. من می دانم که شما نمی خواهد خوشحال می شود.”

“من حدس می زنم در پشت ذهن من می خواستم لطفا به پدر و مادرم می گوید:” Heu “اما در برخی از نقطه من بود” این زندگی من است.””

Alma Guzman

آلما گوزمان

آوریل 2018, Heu تا به حال ثبت نام در شش ماه قنادی برنامه در پاریس Ecole Lenôtre. “آنها به شما آموزش—آن را نه لزوما یک راز—اما درست به ماده…. اگر شما شروع با چیزی خوب در پایان شما باید چیزی خوب و یا حتی بهتر اگر شما مهارت و دانش به آن است.”

در حالی که تحصیل در پاریس, عجیب و غریب سفر به 18 قرن قنادی Stohrer ثابت سرنوشت ساز برای Heu زمانی که او به رسمیت شناخته شده اجرایی آشپز جفری Cagnes و خواسته او را ملاقات کند. “[Cagnes] از من خواست آنچه که من انجام شده بود چه مدرسه من بود و زمانی که من قرار بود انجام شود. بنابراین او به من گفت ” چرا شما نمی آیند کارآموز در اینجا هنگامی که شما انجام می شود؟'”

“من بپرسید نه برای هیچ چیز…. همه چیز آغاز شده مانند این که” Heu به یاد می آورد با اشک در چشم او. “من نمی توانم باور کنم که او به من پیشنهاد این فرصت است.”

پس از کارآموزی Heu ماند در Stohrer اضافی برای دو ماه. “Cagnes پرسید که چه من می خواهم به انجام وقتی که من برگشتم به آمریکا و من به او گفتم:” من قصد دارم برای باز کردن یک مغازه شیرینی.’ من به یاد داشته باشید او و sous chef… آنها خنده شد!” یک آشپز شیرینی باز کردن مغازه خود است که معمولا به هدف به دست آورد پس از سال ها از آموزش و تمرین اما Heu می توانید ببینید هیچ راه دیگر. “من نمی خواهم به کار برای هر کسی. من پدر و مادر آنها کشاورزان به طوری که آنها به نوعی مانند رئیس خود را. بنابراین همه زندگی من من تا به حال یک تصویر از مشغول به کار بودن رئیس خود را, کار برای خودتان.”

زمانی که Heu بازگشت به مینه سوتا در اواخر سال 2018 او شروع به در حال اجرا یک شیرینی پذیرایی کسب و کار خود را در قوانین خانه ساخت کیک و شیرینی. او به سرعت به دست اورد زیر در رسانه های اجتماعی. این حجم گسترده از کار او خواستار پیدا کردن فضای تجاری برای حفظ سرعت. او در بر داشت یک نقطه در گوشه ای از دانشگاه و غربی خیابان در سنت پل Frogtown محله نقل مکان کرد و خود را برای پذیرایی عملیات وجود دارد در مارس 2019.

“من قرار نبود برای باز کردن تا [مارس سال 2020]. ما تا به حال کمی مکونگ بازار شب [گذشته جولای] بنابراین ما تصمیم به انجام یک pop-up. اما مردم از آن افتتاح می گوید:” Heu. “این شنبه یکشنبه [بازار شب]… و سپس در دوشنبه مردم پوشش بودند!”

عدم تمایل به نا امید مارک Heu Patisserie پاریس افتتاح شد درهای خود را به عموم مردم در تاریخ 1 اوت سال 2019. فعلا مقابله با آنها ارائه خدمات با شیرینی به رفتن. توجه سخاوتمندانه لباس پوشیدن کارکنان در دست برای پاسخ به سوالات و دقت در بسته بندی آیتم ها در بکر جعبه سفید. “منو” یک ردیف شیشه ای گنبد, برگزاری روز ارائه شده و با کوچک طلا قیمت نمایش داده شده در زیر.

Alma Guzman

آلما گوزمان

به این روز Heu به دنبال تامین کنندگان با شکلات و وانیل لوبیا از فرانسه و فندق از ایتالیا پیمونت—”رولز رویس از فندق” Heu ادعا می کند. او در خصوص انتخاب کننده در مورد فرانسه با چربی بالا کره او منابع: “اگر آن را به آب بیش از حد زمانی که شما ورقه ورقه می رود آن را به خمیر.”

فرانسه پخته محصولات سقوط به سه دسته اصلی: boulangerie پاتیسری و viennoiserie. Boulangerie هستند و نان و مانند باگت و خمیر ترش قرص. Patisserie, هستند, کیک, تارت و eclairs—چیزهای شیرین. Viennoiserie هستند و روغنی پوسته پوسته کروسانت, درد, au chocolat و kougin امان. به عنوان یک فروشگاه مارک Heu Patisserie پاریس متخصص در دومی دو نوع است.

Viennoiserie متکی به زیر ورقه ورقه شدن روند. “بر روی کاغذ این دو تا سه روز اما مال من طول می کشد تقریبا پنج.”

Heu ساندویچ لایه ای از کره بین دو لایه خمیر رول, تخت برابر آن را در خود و سپس استوار آن است. “من یکی دو نوبت و یک به نوبه خود می گوید:” Heu و توضیح داد که چگونه او ایجاد 12 لایه های متناوب دوغ و کره در اول برابر و سه برابر است که به 36 لایه دوم. او سپس استوار خمیر برای دو روز قبل از برش شکل تصحیح و در نهایت پخت. در فر با کره ذوب به خمیر و بخار جیب هوا به قنادی, ایجاد, نرم, با روح, بافت با ترد پوسته پوسته پوسته و غنی اذوقه و نوشابه عطر و طعم. او شروع می شود این روند در روز سه شنبه به croissants برای شنبه.

“من سعی کردم با عجله” Heu ابراز تاسف “و به من اعتماد: این خوب نیست.”

در Heu آگهی یک تیم از چهار زن. “در فرانسه آن را همه مردان است. این خنده دار است که من در اینجا انجام آن را با یک دسته از زنان قوی. من آن را دوست دارم!” آنها همچنین بیشتر نانوا خانه بی تجربه در حرفه ای پخت اما مشتاق برای یادگیری است.

“در ابتدا من می خواستم به مردم را از فرانسه اما مردم در اینجا نیاز به شغل بیش از حد و آنها می خواهند به یاد بگیرند که می گوید:” Heu از آموزش کارکنان خود را از زمین تا. “من مطمئن شوید که چیزهای که می آید خوب است… اما آشپزخانه را می توان اجرا توسط کارکنان; آنها راه بیش از واجد شرایط در حال حاضر.”

Heu را شیرینی دقیق به سنت اجتناب نوآوری برای اجرای کامل. “کل من ایده این است که من می خواهم را به یک کمی از یک طعم و مزه از پاریس به مینه سوتا,” او می گوید.

“من آنقدر پشتیبانی از تمام جامعه از همه. Frogtown آنها استقبال من. من فقط زندگی یک رویا در حال حاضر می گوید:” آشپز که به دست آورده 2020 چارلی نامزد جایزه برای بهترین بیکر/سرآشپز شیرینی (کتی Elsing از Lynhall در زمان خانه افتخار).

“من انجام آنچه که من دوست دارم. من قادر به ایجاد یک زندگی خارج از آن. من قادر به ایجاد شغل. من غنی نیست, اما آن را به اندازه کافی.”

مارک Heu Pâtisserie پاریس
383 خیابان دانشگاه. W., St. Paul
651-666-1464

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.dehec.sutny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>