او ناراضی با empanadas یا پیتزا را تشکیل می دهند که بخش عمده ای از منوی رستوران. به جای کایل تا به حال یک درخواست: “فقط روشن کردن موسیقی کمی.”

ببخشید کایل. نه دیگه این اتفاق نمیفته.

“بدون موسیقی Boludo خواهد بود کاملا متفاوت می گوید:” Facundo Defraia این رستوران سرآشپز و مالک. “من درک می کنم این داوران می خواهم به در یک محل آرام اما من فکر آوردن Boludo به مینیاپولیس در مورد آوردن یک فرهنگ است.”

متولد و بزرگ شده در آرژانتین Defraia در اصل به ایالات متحده آمد به بازی موسیقی. او می خواهم از شنیدن مادر بزرگ خود را آواز خواندن همراه به تانگو در رادیو “در این صدای او بود.” اما پخت و پز او کمک کرد تا با تمام کسانی که در بعد از ظهر او را تحت تاثیر قرار بیش از حد. کار به عنوان یک آشپز Defraia ندارد مقدار زیادی از زمان برای انجام, بنابراین زمانی که Boludo باز در سال 2018 او می خواست موسیقی به انتگرال به رستوران تجربه.

“برای من آشپزی و موسیقی دست به دست و” DeFraia می گوید. “زمانی که من در Boludo من آواز من بازی گیتار. مردم فکر می کنند من دیوانه هستم اما آن چه من خودم بیان. این چیزی است که شما در حال رفتن به پیدا کردن در آرژانتین همه جا.”

Boludo لیست پخش است که می توان در Defraia خود حساب Spotify در تحت نام “BOLUDO,” در حال حاضر شامل اسم حیوان دست اموز بد, Gustavo Cerati, Carlos Gardel, J Balvin و سومو.

“این موسیقی من با. شما می توانید گوش دادن به برخی از تانگو, برخی, سنگ, برخی, رگی. این موسیقی است که من تحت تاثیر قرار بود در این صنعت و تاثیر من در زندگی من است.”

Defraia است تنها یکی از بسیاری از رستوران که گرفته ام DJ وظایف را در دست خود. چرا اجرای این محل پس از همه, اگر شما نمی توانید کنترل aux? در “گراند کافه” آشپز و صاحب جیمی مالون curates لیست پخش. در قاشق و پایدار مسئولیت به تازگی قرار داده شده در دست برخی از سرد مهماندار. دیگر نقاط مانند خیابان پل Bagelry و پنج وات قهوه شناخته شده برای موسیقی خود را به عنوان آنجا که خود را جرعه و گزش: سابق آیتم های منو بعد از نام هنرمندان معروف; دومی خود ایستگاه های رادیویی.

آشپز اسحاق بکر اجازه نمی دهد هر کسی که در نزدیکی رستوران’ سیستم های صوتی. “این یک چیز شخصی برای من است. این همیشه چیزی است که من به جلو نگاه به قبل از باز کردن محل خود—قادر بودن به انتخاب موسیقی” بکر می گوید.

سرآشپز و مالک 112 رستوران Burch, استیک, غذای سبک نوار و نوار لا Grassa, Becker ایجاد دو لیست های پخش: یک شب ناهارخوری یکی برای صبحانه در برچ. اما اگر تمام رستوران خود را با استفاده از همان شب پخش آن را بعید است هر محل خواهد همان صدا—انتخاب در حال حاضر در حدود 2000 آهنگ.

یک لیست از هنرمندان به تازگی اضافه شده به لیست پخش شامل Gesaffelstein ZZ Top, Lil Keed, Robert Fripp پگی Gou آقای Oizo, Los Tigres del Norte, کیم گوردون, Amanda Lepore, و برخی از مایکل Gira چیزهای انفرادی. فیلمی است که وقتی که می آید به سبک اما بکر به طور معمول تلاش می کند تا به نگه داشتن آهنگ در زیر شش یا هفت دقیقه. “اگر من در آهنگ های که 12 یا 15 دقیقه بیشتر از هر چیزی من فکر می کنم این درایوهای کارکنان دیوانه,” او می گوید.

هر چند Kyle هنوز به وزن در آشپز سلیقه موسیقی قطعا از مهمان انتقاد. “برخی از مردم دوست ندارند—واقعا نمی مانند—هوی متال” بکر می گوید. اما مثبت بوده است به رسمیت شناختن به عنوان به خوبی. مهمانان اغلب بپرسید در مورد آهنگ که در حال پخش مشتاق به نوشتن نام هنرمندان ناآشنا. و هنگامی که تلویزیون در رادیو و تلویزیون شنیده می شود چیزی است که آنها apprciated در حالی که ناهار خوری و ارائه رایگان بلیط کنسرت.

“من فکر می کنم موسیقی می تواند ایجاد انرژی در اتاق. من مانند بسیاری از مسائل مبهم به طوری که آن را سرگرم کننده هنگامی که یک مشتری آن را می شناسد و نظرات در آن” بکر می گوید. “من نمی انتخاب کنید و را انتخاب کنید مکان من بر اساس آنچه از موسیقی آنها بازی اما من می توانم بگویم اگر آن را کسی انتخاب شخصی است.”

جوان جونی یکی از رستوران های بکر نقل به عنوان ارائه به خصوص موسیقی خوب است و جای تعجب نیست: آنها در آورده حرفه ای. خود را لیست پخش شد به خصوص طراحی شده توسط Uncanned موسیقی—یک شرکت اختصاص داده شده به گزینش و طراحی و اجرای موسیقی و سیستم های موسیقی در رستوران.

شرکت متعلق به اسکات McNiece و دیوید آلن Uncanned آغاز شده به عنوان یک کسب و کار برای لیست پخش سفارشی. McNiece انجام شده بود کار را برای اولین بار به عنوان یک مواد غذایی دونده با طعم خوب و متهور به قرار دادن برخی از آهنگ ها با هم و به زودی پس از به عنوان یک کار تمام وقت موسیقی متصدی برای Hogsalt مهمان نوازی. به عنوان رستوران دیگر شروع به گرفتن توجه داشته باشید او همکاری با آلن, یک مهندس صدا.

“شما اساسا کسی عطر و طعم آنها نمی, بپرسید,” McNiece می گوید ایجاد یک موسیقی متن برای یک رستوران. “موسیقی تاثیر می گذارد که چگونه همه چیز سلیقه احساس می کند به نظر می رسد. این یکی از چیزهایی است که مردم مصرف در یک رستوران است که آنها نمی در واقع ،

McNiece به عنوان خوانده شده تمام مطالعات در مورد موسیقی که متناسب با هر فصل خاص یا چگونه موسیقی مناسب می تواند ایجاد خاص عاطفی اثر, اما او می گوید در پایان هیچ کدام از آن مسائل است.

“شما همانی هستید داشتن یک مهمانی شام در اینجا. و هر کس مهمان. برخی از رستوران می خواهید جدا کنید. آنها را بپرسید ” چه بازار هدف می خواهید؟'” می گوید McNiece. “من می خواهم به کار با افرادی که کاری هنری می گویند.”

بنابراین روند شروع می شود با یک چت برای درک مالک شخصیت. هنگامی که آن را به جوان جونی گفتگو تبدیل به رستوران نام—ادای احترام به مادران از صاحبان شرکت ان کیم و کنراد Leifur.

“وجود دارد خانوادگی بین نسلی پرنیان. من در بازی ان این کره آهنگ از ’60s و او گفت: آن او را به یاد چیزی است که مادر او را بازی” McNiece می گوید. “ما در اصل ساخته شده برای اولین بار پخش می شود چه در ان کیم را در هشت مسیر ممکن است بازی—اگر او همچنان به جمع آوری هشت آهنگ تا به امروز.” آن را به نام “AK8Tracks.” (AK برای ان کیم.)

پس از کیم با اشاره به Uncanned که او می خواست شاهزاده در لیست پخش McNiece اضافه شدن شماره گروه مجموعه ای از شهرهای دوقلو ’70s R&B بنفش برف به مخلوط. این لیست پخش شد “شرقی روح است.”

در پشت نوار Uncanned در زمان این پروژه بیشتر به طور کامل نصب reel-to-reel سیستم. “بخشی از این مفهوم بود که مایل فضایی برای احساس مانند یک کابین که کنراد پدر و مادر بود” McNiece می گوید. امروز نوار می افزاید: یک نوار جدید به چرخش خود را هر چند ماه—در مورد به عنوان اغلب به عنوان رستوران تعمیرات اساسی آن دیجیتال لیست پخش.

“موسیقی است که اغلب افراد برای اولین بار درک از یک محل. اگر شما از شنیدن این مواد غذایی خوب است اما از طریق درب راه رفتن و شنیدن یک آهنگ شما نفرت شانس رستوران ترک برداشت خوب خیلی کم” McNiece می گوید. “مردم باید گزینه. آنها فقط می توانید با کلیک بر روی برخی از لیست پخش Spotify در و آن بازی برای همیشه لطفا برای. اما برای ما آن را در مورد داشتن یک شخصیت منحصر به فرد و ایجاد است که تجربه منحصر به فرد.”

آنچه مهم است این است که عطر و طعم—و یا باید ما می گویند “طعم خوب”?

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im