کوفته با Pilau برنج (کوفته Pulao)

کوفته با Pilau برنج (کوفته Pulao)

زمان آماده سازی: 30 دقیقه به علاوه خیساندن

زمان پخت: 30 دقیقه

خدمت: 4

هر وعده شامل: Kcals: 415; گرم چربی: 6; گرم چربی اشباع شده: 1.5

مواد لازم:

  1. 4g (£1) چرخ شده مرغ یا بوقلمون
  2. 2-3 حبه سیر پوست کنده و درشت خرد شده (bareek کیت رنگ chhile رنگ lahsun)
  3. 2.5 سانتی متر (در) مکعب از ریشه تازه زنجبیل را پوست کنده و درشت خرد شده (bareek کیت رنگ chhile رنگ adrak)
  4. 1-2 فلفل سبز, کشت و خرد شده (beej nikalke bareek کیت رنگ هری mirch)
  5. 15g (½oz) گشنیز تازه خرد شده برگ از جمله مناقصه ساقه (bareek کیت رنگ dhania patte aur دندی)
  6. 2 قاشق چای خوری گشنیز زمین (peese رنگ dhaniye ke beej)
  7. 1 قاشق چای خوری Garam Masala
  8. 55 گرم (2 اونس) ماست کم چرب ساده (ساده dahi)
  9. 1½ قاشق چای خوری نمک را به طعم و مزه (namak swaad anusaar)
  10. من کوچک پیاز درشت خرد شده (bareek کیت رنگ pyaaz)
  11. 600 مایل (1 لیتر) آب گرم (garam paani)
  12. 4 هل سبز غلاف (elaichi)
  13. 2 x 2.5 سانتی متر در مکان هایی از چوب دارچین (dalchini کی دندی)
  14. 4 میخک کل (laung)
  15. 10-12 فلفل سیاه (kaali mirch)
  16. 2 bay برگ مچاله (tej patta)
  17. ½ قاشق چای خوری زردچوبه زمین (peesi هوی haldi)
  18. 280 گرم (10 اونس) برنج شسته و خیس شده به مدت 30 دقیقه
  19. 15 گرم (½ اونس) پرک بادام تست برای چاشنی زدن (bhune رنگ badaam)

روش:

  1. قرار دادن مرغ در یک پردازنده مواد غذایی با سیر و زنجبیل و فلفل, برگ گشنیز, زمین صافی گفتگوی garam نیمی از ماست و نیمی از نمک. مخلوط تا صاف و سپس اضافه کردن پیاز و روند تا پیاز تین اما هیچ پوره. شکل مخلوط را به اندازه گردو توپ (koftas) – شما باید در مورد 21 کوفته
  2. ریختن آب به سنگین مبتنی بر ماهی تابه جایی حرارت بالا و اضافه کردن باقی مانده ماست. ضرب و شتم با یک سیم شخص برتر از اقران تا مخلوط و سپس اضافه کردن هل و دارچین, میخک, Peppercons برگ سرخ مایل به قرمز و زردچوبه
  3. را به جوش و اضافه کردن کوفته چند در یک زمان به طوری که wiitcr نگه داشته است t نقطه جوش تا زمانی که همه آنها اضافه شده است. پوشش پان و کاهش حرارت را کم کنید. بجوش و خروش آمدن به مدت 15 دقیقه. هم بزنید یک بار و یا دو بار تغییر اول 7-8 دقیقه پخت و پز که در آن زمان کوفته خواهد بود فین و نه سقوط خواهد کرد از هم جدا
  4. استفاده از تخلیه قاشق برای حذف کوفته; را کنار بگذارند و نگه دارید ، تخلیه برنج و اضافه کردن آن به گوشت سهام با نمک باقی مانده است. افزایش حرارت به بالا را به جوش و جوش به مدت 2-3 دقیقه و سپس کاهش حرارت را بسیار کم (با استفاده از یک منتشر کننده حرارت در صورت لزوم به صورت ملایم پخت و پز) پوشش محکم و طبخ برای 8 دقیقه
  5. شمع koftas در بالای برنج پخته شده و پوشش پان نوعی رامی. آشپزی برای 2 دقیقه سپس از روی حرارت بردارید. ترک پان دست نخورده برای 8-10 دقیقه
  6. با استفاده از یک تخت فلزی و یا قاشق پلاستیکی (یک قاشق چوبی کدو دانه) به آرامی هم بزنید pilau به توزیع koftas. تبدیل به یک ظرف غذا و چاشنی زدن با بادام تست. خدمت با اسفناج Raita و کبابی pappadums

مرغ Pilao (Murgh Pulao)

زمان آماده سازی: 20-25 دقیقه به علاوه خیساندن

زمان پخت: 25 دقیقه

خدمت: 4

هر وعده شامل: Kcals: 445; گرم چربی: 9; گرم چربی اشباع شده: 2

مواد لازم:

  1. 280 گرم (10 اونس) برنج باسماتی
  2. خرج کردن از زعفران تاپیک زد (kesar)
  3. 2 قاشق غذا خوری گلاب (گلاب jal)
  4. 2 قاشق چای خوری دانه های خشخاش سفید (kaddu ke beej)
  5. 1 قاشق غذا خوری دانه آفتابگردان (surajmukhi ke beej)
  6. 1-3 خشک شده و فلفل قرمز خرد شده (bareek کیت رنگ لعل mirch)
  7. 15-20 فلفل سیاه (kaali mirch)
  8. 4.50 گرم (1 lb) ران مرغ بدون استخوان پوست و نصف
  9. 75 گرم کم تات ماست ساده (ساده dahi)
  10. 2 قاشق چای خوری زنجبیل Purée (adrak کی پوره)
  11. 2 قاشق چای خوری سیر پوره سیب زمینی (lahsun کی پوره)
  12. 1 پیاز ریز خرد شده (patle کیت رنگ pyaaz)
  13. 1 قاشق غذا خوری زمین گشنیز بوداده (peesa aur bhuna هوآ dhania)
  14. 1 قاشق چای خوری زمین زیره بو داده (peesa aur bhuna هوآ jeera)
  15. 5 سانتی متر (2) تکه چوب دارچین نصف (dalchini)
  16. 6 هل سبز غلاف (elaichi)
  17. 6 حبه (laung)
  18. 1½ قاشق چای خوری نمک را به طعم و مزه (namak swaad anusaar)
  19. 525 میلی لیتر معطر سهام و یا آب داغ (سهام بله garam paani)
  20. 1 قاشق غذا خوری پرک بادام برشته (chhile رنگ aur bhune رنگ badaam)

روش:

  1. شستن برنج در چندین تغییرات تماشا و خیس خوردن آن را برای 30 دقیقه و سپس ترک آن را در یک آبکش برای تخلیه
  2. مخلوط زد زعفران با آب و کنار
  3. با استفاده از یک قهوه یا ادویه آسیاب ریز خرد کردن دانه های خشخاش دانه آفتابگردان فلفل و فلفل. را کنار بگذارند
  4. در یک ماهی تابه نچسب حداقل 30 سانتی متر (12in) در قطر مخلوط مرغ را با بقیه مواد به جز نمک, سهام و یا آب و پرک بادام. محل ماهی تابه در حرارت بالا و هم بزنید تا مرغ آغاز می شود صدای هیس کردن. طبخ برای 6 -7 دقیقه, تکان دهنده اغلب
  5. زمانی که مرغ شروع به قهوه ای, اضافه کردن مواد تشکیل دهنده زمین و نمک و سپس کاهش گرما در حد متوسط. در ادامه به طبخ برای بیشتر از 2-3 دقیقه هم بزنید سپس در خشک برنج
  6. پور در سهام و یا آب و به جوش بیاورید و سپس پوشش تابه با یک تکه فویل آلومینیوم و محل درب در بالا. کاهش حرارت را کم و طبخ بدون بلند کردن درب به مدت 10 دقیقه
  7. حذف درب و فویل و نم نم زعفران و گلاب mexture به طور تصادفی در برنج. دور فویل و پوشش تابه با درب و سپس ترک آن را دست نخورده برای 8-10 دقیقه
  8. با دقت در انتقال pilau به یک ظرف غذا و چاشنی زدن با بادام تست

وعده: 1 ½ c کم چرب یا شیر سویا 6 اونس (80 کالری) ماست وانیلی ¼ c چیپس شکلات (MUFA) 1 c تمشک تازه تعداد انگشت شماری از یخ یا 1 فنجان تمشک منجمد…

دولت پنجاب به مناسبت روز بین المللی زنان روز یکشنبه در یک راه منحصر به فرد با رزرو یک کشش از جاده اصلی در هر منطقه برای…

محققان توسعه یافته و بهبود یافته نرم افزار تلفن همراه است که می تواند تعیین خطر زايمان زودرس شناسایی زنانی که نیاز به درمان های خاص در…

با شروع بهار آیا شما آماده برای تفریح و بازی با رنگ? Neeti Chopra, پوست و مو متخصص و صاحب باز کردن از پیچ سالن و کافه به ارمغان می آورد به شما برخی از…

پس از موفقیت نمایشگاه در پاریس هفته مد لباس زنانه, طراح, راهول میشرا خود به ارمغان می آورد مجموعه “صفحه اصلی”. طراح بود که اولین هندی…

توسط Puja Gupta بارها ما باید متوجه شدم مهم نیست که چقدر هوشیار و آگاه و یا به خوبی تضمین یکی در حفظ آنهایی که چهره ما را هرگز به عنوان…

هند پیشرو مد رویداد ارائه شده توسط FDCI های لوتوس آرایش هند در هفته مد پاییز و زمستان سال 2020 برگزار خواهد شد از ماه مارس 11-15, 2020. به عنوان…

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>